Ankara İl Kongresi Basın Bülteni

Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Olağan İl Kongresi 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 17:00’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Milli görüşün koalisyon ortağı olduğu birinci 40 yıldan sonra, tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılın çalışmalarını başkentimiz Ankara’mızda da sürdürüyoruz. ilçelerimizin birçoğunda kongrelerimizi tamamladık ve bazılarında da kongre hazırlıklarını yürütüyoruz.

Hiçbir ötekileştirmeye mahal vermeyen, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış ile omuzladığımız milli görüş mirasını ve metodolojisini milletimize çok iyi bir dille anlatmayı hedefliyoruz. İşte bu anlayış ve mirası gösterebilme vesilelerinden birisi olan kongremizi, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da katılımlarıyla 27 Nisan’da teşkilat mensuplarımız, üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz.”

Yeniden Refah’ın, gelişim, değişim ve yenilenmenin her zaman ihtiyaç olduğuna inanan bir parti olduğuna değinilen açıklamada şunlara değinildi:

“Biz Yeniden Refah Partisi olarak kavga, intikam, çatışma ve hırsla yola çıkmadık. Yapılan tüm hayırlara, hizmetlere teşekkür etmek fakat bununla beraber eksikleri tamamlamak ve yanlışları düzeltmek için yola çıktık.

Farklı bir anlayış ve metodoloji ile ülkemizin problemlerini çözmek, topyekun kalkınmasını sağlamak, üretim odaklı ekonomiden eğitime, tarım’dan hayvancılığa, kültür politikalarından aile politikalarına kadar birçok alanda milletimize hizmet etmek, yanlış politikaları değiştirmek ve eksikleri gidermek istiyoruz. Milletimizi özlem duyduğu refah seviyesine çıkarabilmek için dersimize çalıştık, çalışıyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın milletimize yaptığı hizmetleri bilenler, söylediklerimizin kuru bir söz olmadığını elbette takdir edeceklerdir.

Bu hizmetlerin başlamasının tohumu hüviyetinde olan ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ismiyle anılan bir kongre merkezinde yapılmasıyla da başka bir anlam kazanan kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”